Bij ontwerpen is veel vraag naar vormen en details waarin men zichzelf of een gebeurtenis symbolisch herkent. Zowel bij het ontwerpen als een herontwerp gaan we samen op zoek naar een persoonlijke stijl en eventuele persoonlijke herkenning, waarbij de symboliek centraal staat.
ONTWERPEN
  • Dankbaar deze vertaalslag te kunnen maken, heb ik veel mensen mogen begeleiden tot persoonlijke sieraden, soms na verwerking of inname van oud goud. drie verschillende ringen voor drie verschillende lieve zussen met toch één gezamenlijk kenmerk. In 14 karaat goud: Een tricolor, één wit goud met saffier en een geel gouden ring met diamant.
EEN EIGEN ONTWERP/
EIGEN STEEN
  • Heeft u zelf een ontwerp, dan werken we dat samen uit of we gaan ernaar op zoek. Een ontwerp, van Dennis zelf, uitgevoerd in wit goud met diamant, is daar een mooi voorbeeld van.
HERONTWERPEN
  • Wanneer sieraden in een bakje verdwijnen, wordt het hoog tijd voor een herontwerp, waarbij bepalende details van de broche van oma of de ring van vader zichtbaar blijven. Het herontwerpen , soms emotioneel, vind niet plaats in een winkel, maar persoonlijk in een veilige huiselijke en vertrouwde sfeer.